Region

Svet

Finale X Factor Adria: Maid Hećimović rasplakao Eminu Jahović, a onda umalo i Kristinu Kovač!

U finalu X Factora Adria i Maid Hećimović dobio je priliku da se još jednom predstavi žiriju i publici koja je svoje miljenike iz ovog takmičenja došla da bodri u Kombank Areni, ali i publici koja je ostala kraj malih ekrana.

Finale X Factor Adria: Maid Hećimović rasplakao Eminu Jahović, a onda umalo i Kristinu Kovač!



Finale X Factor Adria: Daniel Kajmakoski pripremio seksi nastup za poslednji lajv!
Maid je na scenu izašao kao četvrti takmičar, a u superfinalu X Factora Adria se odlučio za pesmu "Kao moja mati" Zdravka Čolića. Ovaj stil do sada se pokazao kao produktivan kada je Maid u pitanju. Po završetku nastupa Maid se zahvalio svima koji su došli iz bivše Jugoslavije, a onda se Emina rasplakala.

Finale X Factor Adria: Lukijan Ivanović pokazao neverovatnu energiju!
Tada je i Maid umalo zaplakao, ali ga je Kristina sprečila jer i bi i njene suze potukle da se on rasplakao. "Čovek drama", rekla je kratko Kristina i pohvalila ga što je od početka takmičenja ostao dosledan sebi i pevao samo domaće pesme. "Pokazao si da Zdravko Čolić ima dostojnog naslednika, a to si ti. Apsolutno!", prokomentarisao je Kiki, dok je Emina oduševljeno rekla: "Ti si čovek emocija. Najveći glas koji sam ja čula u poslednjih deset godina. Svaka čast, ja sam oduševljena tvojom energijom. Ovo se zove x faktor".

Autor: M.P.
Foto: Facebook/X Factor Adria

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>