Style

Ljubav

Viktorija Bekam besna na Kim Kardašijan zbog naslovne strane Voga

Kim Kardašijan podigla je veliku prašinu kada je objavila da će se pojaviti na naslovnoj strani magazina "Vog", a poslednjih dana starleta i njen izabranik Kanje Vest glavna su tema mnogih šala koje ljudi prave na njihov račun.

Viktorija Bekam besna na Kim Kardašijan zbog naslovne strane Voga



Viktorija Bekam u isto vreme radi i vežba na štiklama, pogledajte kako! (Video)
Poslednja u nizu šala koja se pojavila je navodno pismo Viktorije Bekam koje je uputila glavnoj i odgovornoj urednici časopisa "Vog". Strani portal loveandknuckels.com objavio je tekst Viktorije Bekam koje je uputila Ani Vintur zbog Kim Kardašijan, a mi vam pismo prenosimo u celosti:

"Draga Ana, Šta još mogu da učinim? Izvadila sam silikone iz grudi. Ošišala sam svoje eksteznije. Sklonila sam francuski maniur i negujem prirodan izgled kože. Pretvaram se da čitam knjige. Obećala sam da se neću smejati u javnosti. Umirem od gladi. Nisam pojela ništa osim graška i biljnog čaja već tri godine.

Ja sam ikona stila. Svaka modna kuća želi da nosim njihovu odeću. Svi od kraljice Ranie do Jolande iz "Očajnih domaćica" nose moju odeću. Ona smanjuje Tom Ford haljine da izgledaju kao topići. Prodaje leopard patike. Znaš li ko nosi njenu odeću? Moj treći asistent kaže mi da to nosi devojka koja radi na kasi nekog prosečnog butika.

Da li znaš šta sam nosila na kraljevskom venčanju kada sam bila u osmom mesecu trudnoće. Nosila sam svoju kolekciju. Nosila sam plavu haljinu koju sam kombinovala sa Loboutin štiklama. Seti se šta je ona nosila na Met Galu. Nosila je kauč!

Da li su oni par o kojima se najviše priča? Dejvid je međunarodna sportska zvezda, model, filantrop. Njen tip nosi obične predimenzionirane majice i ne može da proda ulaznice za svoje koncerte. On ima zlatan zub, a gramatika mu je loša. Ja sam barem pevala u grupi Spajs Grls. S poštovanjem, Viktorija Bekam", pisalo je u navodnom pismu, a prenosi dnevnik.hr.

Ovo je samo još jedna od niza šala koje su se ovih dana pojavile na fotografije KIm Kardašijan i Kanjea Vesta, koji će krasiti naslovnu stranu aprilskog časopisa "Vog".

Autor: J.B.
Foto: Guliver/Getty Images

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>