Region

Svet

Finale X Factor Adria: Doktori otvorili poslednji lajv! Za početak energičan nastup i vriska publike!

U finalu X Factora Adria Doktori su otvorili veče i Kristina Kovač svakako je imala razloga da bude ponosna na svoje momke koje je mesecima pripremala za ovaj 23. mart, pa ih je srdačno najavila i oni su zatim osvojili scenu.

Finale X Factor Adria: Doktori otvorili poslednji lajv! Za početak energičan nastup i vriska publike!



Mentorka Kristina Kovač ponosno ih je najavila kao bend koji se nijednom tokom takmičenja X Factor Adria nije našao u duelu. Muški bend koji čini pet talentovanih i harizmatičnih momaka spremno je dočekao superfinalno veče u kome su se pred desetak hiljada fanova predstavili miksom pesama "Troublemaker" i hitom Bruna Marsa "Just the way you are".

"Očito je da vam je publika jako naklonjena, a i ja sa njima. Vi ste prvo čedo ovogodišnjeg X Factora. Zasluženo ste tu gde jeste, u superfinalu", rekao je Kiki Lesendrić. Emina Jahović rekla je Doktorima da su "preslatki" i da dobro funkcionišu zajedno, zatim ih je pohvalio i Željko Joksimović koji je prokomentarisao njihovu energiju. Na kraju, komentarisala je i Kristina Kovač koja je rekla da je ponosna "na svoju decu" i da njen "tupavi kez" sve govori, a zatim i dodala kako se nada da će Doktori otpevati i drugu, a zatim i treću pesmu.

Za razliku od prethodnih osam lajv emisija, glasanje je u toku od samog početka i pravila nalažu da možete poslati neograničen broj poruka za svog favorita. Troje superfinalista ostaće u užem krugu i otpevati još jednu pesmu, nakon čega će se dvoje naći u duelu i ovaj put neće boriti za ostanak već za pobedu u prvom regionalnom X Factoru Adria.

Autor: M.P.
Foto: Facebook/X Factor Adria

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>