Region

Svet

Sanja Marinković postidela Vladu Stanojevića: Ovu emisiju će gledati i moja mama!

Vlada Stanojević gostujući u emisiji kod Sanje Marinkoivć dgovarao je na pitanja svoje koleginice i tom prilikom otkrio da svojom najvećom manom smatra svoj stomak, a onda je usledila i fotografija zbog koje se šarmantni voditelj postideo.

Sanja Marinković postidela Vladu Stanojevića: Ovu emisiju će gledati i moja mama!



Leontina na Kopaoniku odmara sa ćerkom Lucijom, Vladimir Stanojević sa prijateljima
Gostujući u emisiji "Magazin In" Vlada Stanojević odgovarao je na raznorazna pitanja vezanim za odnos između muškaraca i žena, a kada ga je Sanja Marinković upitala, šta smatra svojom najvećom manom na telu, šarmantni voditelj je odgovorio, da je to stomak. Onda je njegova koleginoica pokazala fotografiju zbog koje se voditelj jako postideo:

Ne volim da gledam emisije koje vodim, jer inače sebi nađem milion mana, ali u ovom momentu najveća mana na telu mi je stomak", rekao je Vlada kroz osmeh, odmah nakon njegove izjave Sanja je pokazala jednu vladinu golišavu fotografiju, koju je voditelj prokomentarisao postiđeno: "Sanja, pa ovu emisiju će gledati i moja mama".

Vlada Stanojević najavio je početak nove emisije "Bravo šou" koja će uskoro krenuti sa emitovanjem na televiziji Pink, a čije će zaštitno lice upravo biti šarmantni voditelj.

Autor: J.B.
Foto: Facebook/Vladimir Stanojevic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>