Region

Svet

Zvezde Granda 2014: Bakir, Mladen, Almir i Miloš prošli dalje u trećem baražu! (Foto)

Takmičenje Zvezde Granda 2014, večeras je proteklo u znaku muškog baraža, a od njih trinaest, samo četiri kandidata je uspelo da se izbori za prolazak u sledeći krug: Bakir Turković, Mladen Žikić, Almir Delmić i Miloš Vujanović.

Zvezde Granda 2014: Bakir, Mladen, Almir i  Miloš prošli dalje u trećem baražu! (Foto)



Zvezde Granda 2014: Predrag, Nikola i Dušan, Haris, Ljubomir i Mirza idu u sledeći krug! (Foto)
U večerašnjoj emisiji Zvezde Granda imali smo priliku da gledamo muško veče. Odnosno, muški takmičari koji su se tokom prethodnih nedelja našli u baražu, ali nisu prošli dalje, večeras su dobili još jednu priliku da ubede žiri da zaslužuju da ostanu u jednom od regionalno
najpopularnijih takmičenja.



Večeras je standardni petočlani žiri, u sastavu Šaban Šaulić, Zorica Brunclik, Aca Lukas, Dragan Stojković Bosanac i Snežana Đurišić, odlučivao o tri takmičara koji nastavljaju dalje, dok je specijalni žiri Grand produkcije, odnosno Lepa Brena,Saša Popović i Žika Jakšić, birao četvrtog kandidata.



Inače, ranije su članovi žirija najavili da će svoje ionako visoke kriterijume još više podići. S obzirom da se krug učesnika sve više sužava, tako će žiri morati da bude još strožiji, kako bi bili sigurni da su među onim konačnim takmičarima svoje mesto zaista zaslužili najbolji.



Posle izabranih trinaest kandidata, usledilo je nadmetanje sa još po jednim otpevanim refrenom, bez muzičke podloge, nakon čega su članovi žirija pristupili odabiru kandidata koji prolaze dalje, a četvorica momaka, koji su večeras uspeli da se vrate u takmičenje su: Bakir Turković, Mladen Žikić, Almir Delmić i Miloš Vujanović.



Autor: J.B.
Foto: kurir-info.rs,  Screenshot TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>