Region

Svet

X Factor Adria: Finalisti u strahu - Plašimo se da ne budemo brzo zaboravljeni!

Veliko finale X Factora Adria održava se sutra, 23. marta u Kombank Areni, a takmičari su otkrili da im najveći strah uliva jutro posle proglašenja pobednika, jer se plaše da ne budu brzo zaboravljeni.

X Factor Adria: Finalisti u strahu - Plašimo se da ne budemo brzo zaboravljeni!



X Factor Adria: Ovi finalisti se sutra bore za pobedu! (Video)
Tamara Milanović, Maid Hećimović, Doktori, Daniel Kajmakoski i Lukijan Ivanović sprijateljili su se tokom učešća u X Factoru, ali su svesni da će sutra uveče, kad izađu na scenu u Areni, svako morati da se bori za sebe i pobedu u ovom prestižnom takmičenju.

Finale X Factor Adria za samo dva dana! Da li ste spremni za spektakl?
"Da se ne lažemo, svako od nas bi želeo da pobedi. Pa nismo se džaba borili da dođemo do finala", rekao je Daniel u ime svih, dok su ostali superfinalisti samo klimnuli glavom i složili se u jednom, da se jako plaše kada osvane ponedeljak, 24. mart, odnosno jutro posle velikog finala. Ne kriju da imaju strah onoga šta će biti kada se šou bude završio.

"Pričali smo s Kristinom o tome i već imamo u planu da snimamo u njenom studiju. Mnogo razmišljamo o tome i sigurni smo da ćemo ostati u ovom sastavu", kažu Doktori, dok Tamara ne krije da se užasava tog datuma:

X Factor Adria: Kristina Kovač i Doktori nemaju vremena za tremu, svakodnevno vežbaju!
"Ne mogu već noćima da spavam zbog toga i imam ozbiljne napade panike. Kiki me je smirivao, ali ja samo o tome razmišljam. Videćemo", kaže ona. Maid se ne boji pošto veruje u sebe, ali ipak mu nije svejedno:

"Naravno da ću nastaviti rad na svojoj karijeri. Pravi pobednik "X Factora“ znaće se tek za pet godina", kaže on. Daniel ima isti problem, ali nošen je optimizmom.

"Šta bude biće, složio bih se s Maidom", kaže Kajmakoski dok Lukijan samo želi da ode na odmor. O favoritima nerado govore. Samo je Tamara bila hrabra da kaže da je to Daniel, dok je Lukijan diplomatski odgovorio:

"Neću da otkrivam za koga navijam", kaže mladi pevač, ali ga pogled ipak otkriva jer gleda u Tamaru. Izvesno je da svako od njih ima svoj "X Factor" , a čiji je najjači, znaće se sutra uveče, u velikom finalu.

Autor: J.B.
Izvor: Blic.rs
Foto: Luka Pilipovic/X Factor Adria

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>