Region

Svet

Finale X Factor Adria sve bliže, napetost i uzbuđenje rastu!

Finale X Factora Adria sve je bliže, a od proglašenja pobednika prve sezone ovog svetski popularnog muzičkog takmičenja, po prvi put emitovanog na našim prostorima, deli nas još samo tridesetak sati.

Finale X Factor Adria sve bliže, napetost i uzbuđenje rastu!



Finale X Factor Adria za samo dva dana! Da li ste spremni za spektakl?
Nedelja, 23. mart, mnogima će ostati urezana u sećanju. Nekima će čak otvoriti vrata svetske slave i promeniti život zauvek. Budući da je ovo prvi regionalni X Factor Adria, nesumnjivo će to biti veče prepuno iznenađenja i spektakularnih nastupa, uključujući i goste koji će specijalno za ovu priliku doći u beogradsku Kombank Arenu.

X Factor Adria: Željko Joksimović - Stojim iza svojih izjava, nema kajanja!
Četvoročlani žiri: Emina, Kristina, Kiki i Željko, zatim voditeljka Ana Mihajlovski, a potom i izuzetni finalisti: Maid, Doktori, Tamara, Lukijan i Daniel, učiniće da Arena u nedelju bude premala da okupi sve fanove ove sjajne petorke koja će poslednji put u okviru X Factora pokazati publici i žiriju svoj talenat.

Favoriti su tu. Verujemo, spremniji nego ikad. Publika i gledaoci će u nedelju biti jedine sudije, zato se priključite i glasajte za svog miljenika. I naravno, pratite sva dešavanja na našem portalu.

Autor: B.B.
Foto: Facebook/X Factor Adria

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>