Region

Svet

Region

Serija Sila večeras: Boran saznaje da je Dilaver naručio njegovo ubistvo! (Foto)

Esma posećuje Burhana u zatvoru. Iako joj nije bilo lako da donese tu odluku, ipak ga je posetila i zamolila ga da se razvede od nje, ali i da potvrdi da dete koje ona nosi nije njegovo. Sa druge strane, Umu odvodi decu na groblje i objašnjava im kako ih otac uvek vidi i čuje.

Serija Sila večeras: Boran saznaje da je Dilaver naručio njegovo ubistvo! (Foto)



Ahmet-aga pokušao je da ubije Silu, oduzeo je ljudima zemlju jer su stali uz Borana i sada je Boran konačno odlučio da stane na put njegovom razmetanju titulom age. Sem što se ljudi žale na Ahmeta, Boranu u posetu dolazi i dečkak koji je trebalo da ga ubije po naredbi Dilavera, a onda mu to u suzama i priznaje.  Dok Dilaver pokušava da ubije Borana nije ni svestan da je Ahmet aga i njemu okrenuo leđa. Iako su se "uortačili" protiv Borana, Ahmet koristi Dilavera kako bi Boranu namestio pokušaj ubistva.



S obzirom da je Boran upoznat sa svime što Dilvaer "muti" protiv njega, zove Ali-agu kako bi se okuplo plemensko veće. Tada saopštava da je Ahmet-aga mnogima oduzeo zemlju i zahteva da se ta zemlja vrati seljacima. Nakon što Boran samouvereno održi govor, Ali mu saopštava da više nije aga i da mu je titula oduzeta.

Odluka plemena posebno će povrediti Borana kada budeo saznao ko je postavljen za novog agu...

Autor: M.P.
Foto: ScreenShot Youtube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>