Region

Svet

Kim Kardašijan ispunila svoju dugogodišnju želju (Foto)

Kim Kardašijan i Kanje Vest krasiće naslovnu stranu aprilskog izadanja časopisa "Vog". Iako se po medijima šuškalo kako urednica prestižnog magazina  Ana Vintour ne podnosi starletu, izgleda da nije mogla da odoli šarmu poznatog repera.

Kim Kardašijan ispunila svoju dugogodišnju želju (Foto)Kim Kardašijan kakvu do sada niste videli! Kako vam se dopada novi imidž starlete? (Foto)
Spekulacije koje su se pojavile podgrejala je i sama urednica Vog-a kada je medijima odgovorila sama Vintur kada je poručila da je poznati reper nije molio da Kim Kardašijan stavi na naslovnu stranu:

"Kanje me nije molio. Verovatno ste pročitali kako me Kanje molio da stavim njegovu verenicu na naslovninu stranu Vog-a. Tračevi su možda bolji za čitanost, ali činjenica je da su oni lažni", rekla je urednica prestižnog časopisa.

Kanje i Kim blistali su tokom slikanja, a na snimanju je bila i njihova ćerkica Nort. Slavni par planira venčanje u maju i to u Parizu. "Ovo je ostvarenje sna", napisala je uzbuđena Kim na svom Instagram profilu.Autor: J.B.
Foto: Guliver/Getty Images, Instagram/Kim Kardashian

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>