Region

Svet

Region

Serija Sila večeras: Ahmet aga i Dilaver smišljaju plan kako da Boranu oduzmu titulu (Foto)

Boran u poslednjem trenutku dolazi do mesta gde zatiče užasan prizor, Harun je uperio pištolj Sili u glavu i spreman je da povuče obarač. Kako bi sprečio tragediju, Boran prislanja pištolj na glavu Ahmetu i govori kako će ga ubiti ukoliko mu ne oslobodi ženu.

Serija Sila večeras: Ahmet aga i Dilaver smišljaju plan kako da Boranu oduzmu titulu (Foto)



Serija Sila večeras: Sila je u životnoj opasnosti, trenutak je deli od sigurne smrti! (Foto)
Harun odustaje od ubistva Sile kako bi zaštitio život svog gazde, a Boran pritrčava i uzima Silu u naručje koja pada u nesvest . Posle veoma dramatičnog događaja, Boran priča ocu kako je stigao u poslednjem trenutku da spasi Silu, i da bi, da nije uspeo, njegov unuk odrastao bez majke.



Serija Sila večeras: Boran i Sila uživaju u ljubavi, ali im plemensko veće sprema neprijatno iznenađenje (Foto)
Firuz se pravda kako je to bilo jedino rešenje, dok mu Boran postavlja pitanje kako nečija smrt može da bude rešenje bilo čega. Narin saopštava majci da ne želi više da živi sa njima u kući i zahteva da se vrati kod svoje svekrve.

Firuz i Kevser se tada odlučuju na drastičnu promenu, odnosno kreću u kuću u vinogradu kako bi svoju decu pustili da žive svoje živote, ali ih sprečava Boran, a zatim i Sila.

Ahmet aga nakon nemilog događaja udružuje se sa Dilaverom i kuje plan kako da Boranu oduzme titulu age. Plemensko veće je složno u tome i zaključuje, da ukoliko se ne izvrši naređenje, Boran više ne zaslužuje da bude plemenski aga.

Autor: J.B.
Foto: Screenshot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>