Region

Svet

Ivan Ivanović ima jasnu poruku za vas: Ne oblači(te) se za večeru!

U prijatnoj atmosferi prepoznatljivog studija Prve TV, šarmantni Ivan Ivanović večeras će sa sjajnom glumačkom četvorkom priuštiti gledaocima veče puno smeha i još jednom pokazati zašto je njegov šou među najgledanijim na našim prostorima.

Ivan Ivanović ima jasnu poruku za vas: Ne oblači(te) se za večeru!



"Veče sa Ivanom Ivanovićem" dobiće večeras glumačku notu, budući da će u udobnim foteljama biti smešteni Marijana Mićić, Kristina Radenković, Marina Vodeničar i Nebojša Đorđević. Sve to u susret predstavi "Ne oblači se za večeru" koja će vas do suza nasmejati 16. aprila u Domu sindikata. Peti član komedije je Milan Nikitović, dok će misteriozni šesti član biti predstavljen tek na premijeri, a šuška se da će to biti niko drugi do omiljeni šoumen - Ivan Ivanović!



Franko Nero na terenu Ivana Ivanovića! Originalni Đango? (Foto)
Na temu preljube, razmirica, anegdota sa snimanja komentarisaće večeras i domaćin i gosti, a u muzičkom delu emisije zabaviće vas jedan od najznačajnijih regionalnih bendova današnjice "Dubioza kolektiv".

Budite spremni da se večeras, u petak 21. marta, nasmejete do suza u 185. "Večeri sa Ivanom Ivanovićem" na Prvoj TV od  21:15h.

Autor: B.B.
Foto: Prva.rs

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>