Style

Ljubav

Seka Aleksić donosi modne trendove! Luckaste naočare za sunce kakve nosi i Rijana (Foto)

Pevačica Seka Aleksić postavila je selfi fotografiju na kojoj nosi naočare za sunce koje su vrlo jedinstvene. Sem što su specifičnog oblika, posebno je zanimljivo što je takve iste naočare nekada nosila i Rijana.

Seka Aleksić donosi modne trendove! Luckaste naočare za sunce kakve nosi i Rijana (Foto)



Ekskluzivno! Seka Aleksić priprema dva nova iznenađenja, pogledajte slike sa snimanja spota! (Foto)
Seka Aleksić sve više postaje modna ikona domaće estrade, a posle nekoliko promena imidža odlučila se za kratku kosu koja joj fenomenalno stoji, no to nije sve. Ona sitnim detaljima odaje utisak prave svetske zvezde, pa su se na njenom licu našle i naočare za sunce kakve nosi svetski popularna Rijana.


Foto: ScreenShot Youtube

Seka Aleksić poput prave modne ikone! Najnoviji trend je stigao i na naše prostore (Foto)
Rijana je učinila da naočare za sunce marke "Cagefighters" postanu izuzetno popularne u Americi kada ih je prošetala na aerodromu gde je uslikana, a sada se trend širi i dalje pa ih možemo videti i na našoj kraljici.

Pevačica se slikala u automobilu i objavila fotografiju na društvenim mrežama, a komentari fanova bili su raznoliki. Ipak, najviše su se izdvajali oni sa pohvalama, a obzirom da je uz fotografiju Seka Aleksić napisala: "Sunce...", među komentarima se našao i jedan koji glasi: "Nije to Sunce, to je Seka".


Foto: Facebook/Seka Aleksic

I dok Rijana izgleda pomalo luckasto i zbunjeno noseći ove naočare, Seka Aleksić svakako zna šta da izabere kada su modni dodaci u pitanju, pa se za može reći da ih je odlično uklopila uz svoju novu frizuru.

Autor: M.P.
Foto: Facebook/Seka Aleksic,ScreenShot Youtube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>