Svet

Region

Madona pokazala novi prirodni izgled koji uključuje dlake ispod miške! (Foto)

Poznato je da pop pevačica Madona voli da deli fotografije sa Instagram sledbenicima, ali ovaj put ih je prilično šokirala svojom slikom u veoma neobičnom izdanju gde je ni manje ni više pokazala svoj dlakavi pazuh!

Madona pokazala novi prirodni izgled koji uključuje dlake ispod miške! (Foto)Nasamario je sin: Roko objavio snimak svoje mame Madone bez i trunke šminke! (Video)
Američka pevačica Madona najčešće svoje fanove na Instagramu obraduje ponekom seksi fotografijom, ali ovoga puta ih je iznenadila u sasvim drugom izdanju.

Naime, pop zvezda je isprva na Instagram postavila svoju seksi sliku u mrežastim čarapama, ali je ubrzo skinula i umesto nje postavila fotografiju na kojoj nosi leptir mašnu i crni brushalter, ali najveću pažnju privlači njen dlakavi pazuh koji je u prvom planu.

Madona brzo našla novog dečka, ponovo 29 godina mlađeg (Foto)
"Duge dlake. Nije me briga", napisala je pored fotografije.Iako neki sumnjaju u to da su dlake zapravo prave i da Madona samo želi da privuče pažnju, jedno je sigurno - uspela je u tome!

Kao dodatak pevačica je isti dan izbacila i sliku kojom opravdava svoju lepotu, gde sa cigaretom i crvenim karminom pozira i njome barem na kratko skrenula pažnju sa svog dlakavog pazuha.Autor: A.K.
Foto: Instagram/Madonna

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>