Region

Svet

Filip Panajotović odlazi na tri meseca u Šangaj zbog atraktivne Ruskinje?!

Maneken Filip Panajotović je po svemu sudeći preboleo Staniju Dobrojević, pošto je umesto u Peking odlučio da ode u Šangaj i to zbog atraktivne manekenke iz Rusije. Manekenka, sa kojojm je Panajotović u kontaktu, će u isto vreme biti u Šangaju kad i on.

Filip Panajotović odlazi na tri meseca u Šangaj zbog atraktivne Ruskinje?!



Filip Panajotović u vezi sa bivšom devojkom Vlade Stanojevića!
Bivši učesnik Farme, maneken Filip Panajotović je iznenada promenio planiranu rutu, pa će umesto u Peking otići u Šangaj, gde se nalazi mankekenka iz Rusije sa kojom je Filip u kontaktu preko društvenih mreža. Panajotović je odbio posao u Pekingu, a u Šangaj će se uputiti za dve nedelje.

Filip Panajotović se pohvalio top-formom go do pojasa! (Foto)
"Filip je preko svoje modne agencije dobio dve poslovne ponude, jednu u Pekingu i drugu u Šangaju. On se dugo dvoumio u koji će grad otići, a onda je čuo da će u isto vreme kad i on u Šangaju biti atraktivna manekenka iz Rusije kojom je on oduševljen, pa je doneo definitivnu odluku da tamo putuje. On je u kontaktu sa njom preko društvenih mreža i zaista mu se mnogo dopada, tako da jedva čeka da za dve nedelje ode tamo kako bi proveo vreme s njom. U pitanju je veliki poslovni angažman, te će Filip u Šangaju ostati tri meseca, gde će se baviti modelingom", rekao je za Alo izvor blizak manekenu.

"Istina je da sam odbio poslovni angažman u Pekingu i da ću otputovati u Šangaj, gde ću ostati tri meseca. Odlučio sam da se više posvetim svojoj karijeri i srećan sam što se moji planovi polako ostvaruju", izjavio je Filip, a na pitanje da li u Šangaj odlazi zbog atraktivne Ruskinje odgovorio: "Mogu reći da su Ruskinje koje se bave ovim poslom izuzetno lepe devojke, a da li zbog neke odlazim tamo, neka to za sada ostane moja stvar".

Autor: A.K.
Izvor: Alo.rs
Foto: Twitter/Filip Panajotovic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>