Region

Svet

Aca Lukas kupio ženi automobil za rođendan: Kupujem ono što mogu i ja da koristim!

Sonja Vuksanović, supruga Ace Lukasa juče je proslavila rođendan u poznatom beogradskom klubu, a pevač je otkrio nekoliko detalja sa proslave kao i da je svojoj ženi za rođendan kupio automobil.

Aca Lukas kupio ženi automobil za rođendan: Kupujem ono što mogu i ja da koristim!



Sonja Vuksanović proslavila rođendan! Supruga Ace Lukasa priredila žurku za dvesta zvanica! (Foto)
Aca Lukas otkrio je da često iznenađuje svoju suprugu raznim poklonima, ali da joj je ove godine za rođendan kupio automobil koji je želela: "To je širok pojam, šta sam joj sve kupio za mesec dana", rekao je kroz osmeh Aca, a onda otkrio da je Sonja dobila novi automobil.

"Kupio sam joj auto. Kupujem ono što mogu i ja da koristim, a dobila je i jednu malu bundicu", rekao je pevač i dodao da ipak Sonjin auto neće moći da koristi, jer ga je već dobro iskritikovala:

"Uzeo sam pre neki dan auto i ona me je odmah zvala da pita da li sam pušio u kolima", rekao je pevač koji je svoju suprugu iznenadio tako što joj je otpevao pesmu "Sunce ljubavi" od Džeja Ramadanovskog.

Sonja Vuksanović priredila je u klubu Hill žurku za svoje prijatelje povodom rođendana koji je juče proslavila, a među brojnim zvanicama našli su se Zorica Brunclik sa suprugom Kemišem, Žika i  Dajana Jakšić, koji su demantovali da se rastaju, Srđan Đoković, Aco Pejović, Lepa Brena sa najmlađim sinom i mnogi drugi.

Autor: J.B.
Foto: Screenshot/prva.rs/Exkluziv

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Aca Lukas

Povezane vesti:


>