Region

Svet

Minja Miletić postala zaštitno lice televizije N1!

Televizija N1 uskoro počinje sa emitovanjem programa, a Minja Miletić pridružila se Jovani Štetin, Nikoli Radišiću i Igoru Božiću,  koji će ovog proleća krasiti informativni program nove televizije.

Minja Miletić postala zaštitno lice televizije N1!



Minja Miletić posle četiri godine u suzama napustila Pink televiziju!
Minja Miletić je na televiziju N1 prešla sa TV Pinka, gde je sa kolegom Vladom Stanojevićem uređivala i vodila vikendom "Jutarnji program”, a novinarsku karijeru započela je radeći na Studiju B i RTV Politici.

Jovana Štetin je postala prepoznatljiva po karakterističnom izveštavanju o hapšenju Ratka Mladića na Televiziji B92, na kojoj je radila od 2010. godine, dok je Nikola Radišić na B92 najviše izveštavao sa suđenja za ratne zločine i za organizovani kriminal u Specijalnom sudu.

Igor Božić je postavljen na funkciju izvršnog producenta u Beogradu. Karijeru je počeo 1993. godine na Studiju B, a nastavio na BK TV kao novinar i autor debatnih studijskih emisija. Najduže je radio na TV B92 kao voditelj i urednik vesti, a 2007. postao je glavni urednik prvog specijalizovanog njuz kanala u Srbiji - B92 Info.

Autor: J.B.
Izvor: blic.rs
Foto: Facebook/Minja Miletic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>