Region

Svet

Marijana Čvrljak otkrila: Nemeš i ja nismo zajedno! Kraj velike ljubavi?!

Marijana Čvrljak i Nikola Nemešević Nemeš upoznali su se u prvom regionalnom Velikom Bratu 2011. godine, odakle je popularna Šibenčanka izašla kao apsolutna pobednica i zbog Nemeša ostavila tadašnjeg supruga.

Marijana Čvrljak otkrila: Nemeš i ja nismo zajedno! Kraj velike ljubavi?!



Tri godine nakon što se Marijana proslavila pobedom u prvom regionalnom Velikom Bratu i duže medijske pauze, ova 29-godišnjakinja otkriva kako trenutno stoje stvari u njenoj i Nemeševoj (24) vezi i da li je velika ljubav ovog intrigantnog para doživela krah.

"Nemeš i ja smo na pauzi, no ja ga podržavam u svemu što radi, i ovo je samo kratkotrajna pauza", izjavila je Marijana za Exkluziv Tabloid, prenosi hrvatski portal "24 sata".

Osim što je atraktivna plavuša koja je te 2011. napravila pravu pometnju zbog svog ponašanja tokom takmičenja, kada je javno varala svog supruga i intrigirala javnost svojim postupcima, priznala je i da nema nameru da ikada više živi u rodnom Šibeniku koji je i dan danas osuđuje. Ipak, kaže da je sa bivšim suprugom Ivanom u odličnim odnosima zbog petogodišnje ćerke Korine koju ima iz braka sa njim.

Autor: B.B.
Foto: Facebook/Marijana&Nemeš

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>