Region

Svet

Jelena Bačić Alimpić završila treći roman: Poslednje proleće u Parizu je moja najsnažnija knjiga

Novi roman Jelene Baćić Alimpić "Poslednje proleće u Parizu" pojaviće se u knjižarama već 3. aprila. Autorka u svom trećem romanu iznosi uzbudljivu ispovest starice Marija Kolčak, koja, zagledana u prošlost, snagom uspomena zauvek menja život novinarke Olge Lašez.

Jelena Bačić Alimpić završila treći roman: Poslednje proleće u Parizu je moja najsnažnija knjiga



Jelena Bačić Alimpić ne odustaje od pisanja: Treću knjigu izdaje na proleće (Foto)
Autorka bestselera "Ringišpil" i "Pismo gospođe Vilme" najavila je novo književno ostvarenje kao tužnu i setnu priču, kako smo navikli i u prethodna dva romana.

Jedna sasvim obična starost i rutinski novinarski zadatak spojiće sudbine dve nepoznate žene. Marija, štićenica sanatorijuma u Tulonu, ispričaće Olgi tragičnu priču svog života. Sudbina emigranata iz carske Rusije, mračni svet špijunaže, odanost ideologiji, laži uhoda, demoni prošlosti i patnja gulaga iznedrile su istinu života jedne starice, čija je vera u ljubav bila isto toliko velika kao i njena bol.

Jelena Bačić Alimpić u odličnoj formi: Scott pilates za zdraviji život (Foto)
Gde je granica istine i kako pronaći hrabrost da je prihvatimo?
"Nadam se da će i moja nova knjiga opravdati poverenje koje su mi čitaoci ukazali, a po mom skromnom mišljenju, "Poslednje proleće u Parizu" je dosad moja najzrelija i najsnažnija knjiga", rekla je Jelena.

Autor: B.B.
Izvor: Kurir-info.com
Foto: Instagram/Jelena Bacic Alimpic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>