Region

Svet

Otac Tanje Savić: Laž je da se moja ćerka ne vraća u Srbiju i da je ucenjena!

Tanja Savić nalazi se u Australiji gde trenutno boravi zajedno sa svojim suprugom Dušanom, a nedavno su se pojavile i spekulacije kako se poznata pevačica neće vraćati u Srbiju jer je ucenjena zbog dece.

Otac Tanje Savić: Laž je da se moja ćerka ne vraća u Srbiju i da je ucenjena!



Tanja Savić ispunila želju teško bolesnom svekru: Odvela decu u Australiju!
Otac Tanje Savić oštro je demantovao ovakve glasine u medijima i dodao da Tanja Savić nije ucenjena i da su to gluposti i neistine koje neko plasira u javnost, a da se njegova ćerka zajedno sa svojim suprugom i decom nalazi u Australiji, jer joj je svekar teško bolestan.

"Tanja je dobro i u odličnim je odnosima sa svojim suprugom Dušanom. Među njima nema puno prepirki, super se slažu i puno se vole, oni su otišli za Australiju zbog mog prijatelja Dušanovog oca koji je jako bolestan i bilo bi neodgovorno da ga Dušan sada napusti", kaže Staniša Savić i dodaje da je njegova ćerka odlučila da u ovom teškom trenutku bude uz svog supruga.

"Moja Tanja sa mojim unucima ostaje kraj svog supruga koliko god to bilo neophodno. Za sad ostaju još neko vreme a duet sa Slavicom Ćukteraš će pričekati i svakako nakon Tanjinog povratka imaćete prilike da vidite dosta toga novog sto je spremila za svoju publiku i verne obožavaoce. Tanja je pozdravila svoje verne fanove koji je nestrpljivo čekaju i očekujte pravi bum pred leto", rekao je Staniša.

Autor: J.B.
Izvor: Alo.rs
Foto

Viber

Izvor: Svet Plus


>