Region

Svet

Region

Miloš Biković i Brankica Sebastijanović se čuvaju za prvu bračnu noć: Četiri godine bez seksa!

Miloš Biković i Brankica Sebastijanović, koji su četiri godine u emotivnoj vezi otkrivaju da do sad nisu imali seksualne odnose i da se čuvaju za prvu bračnu noć, a mladima savetuju da bi mogli da slede njihov primer.

Miloš Biković i Brankica Sebastijanović se čuvaju za prvu bračnu noć: Četiri godine bez seksa!



Miloš Biković, Dragan Bjelogrlić i Viktor Savić, bodrili Novaka Đokovića u finalu Indijan Velsa (Foto)
Šarmantni glumac Miloš Biković i njegova devojka i koleginica Brankica Sebastijanović otkrili su da za četiri godine veze nisu imali seksualne odnose i smatraju da bi današnje generacije mogle da slede njihov primer.

"Mislim da je baš ružno sprdati se sa nečim do čega se Miloš i ja držimo. Drago mi je ako možemo da budemo primer mladima u ovakvim vremenima. Ne znam zašto se o tome toliko piše",  kaže Brankica koja dodaje da je Miloš odrastao u patrijahalnoj hrišćanskoj porodici.

Bikovićev šesnaest godina stariji brat Mihailo zamonašio se kada je Miloš imao šest godina. Odrastanje u takvom okruženju usadilo je u njemu vrednosti kojih se dosledno drži.

"Seksualnost je privatna stvar i tako treba da ostane. Ponavljam da je svako svođenje ličnosti na njegovu seksualnost čista degradacija",  kaže poznati glumac za kojim većina devojaka uzdiše.

Autor: J.B.
Izvor: Informer
Foto: Twitter/ Milos Bikovic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>