Region

Svet

Haris Džinović: Moj muzički repertoar je prebogat, nisam narodnjak!

Pevač Haris Džinović održaće solistički koncert u Zagrebu 20. marta, a uoči nastupa otkriva kakva su mu očekivanja i dodaje da ne voli kada ga nazivaju narodnjakom.

Haris Džinović: Moj muzički repertoar je prebogat, nisam narodnjak!



Ekipa na okupu: Boba Živojinović kuva za Harisa Džinovića i Marka Jarića (Foto)
Haris Džinović nastušiće posle 27 godina u Lisinskom, a publici koja bude došla na njegov koncert obećava dobar provod. Iako se njegove pesme najčešće poručuju u kafanama Haris za sebe kaže da ima bogat muzički repertoar i dodaje da ne dozvoljava da ga nazivaju narodnjakom.

"U Zagrebu sam poslednji put bio na večeri Sevdaha, a skoro svake godine održim bar po jedan koncert, ali u Lisinskom sam poslednji put nastupao pre 27 godina i tada sam održao čak sedam koncerata za redom, a ako bude i ovaj put prilike održat ćemo još pokoji koncert. Zagrebačka publika me oduvek rado dočekivala", rekao je pevač.

"Isto tako nekima očigledno smeta moj nastup u Lisinskom, ali ne dam da me nazivaju narodnjakom. Nastupao sam sa Monserat Kabalje i Stingom i pevam na 11 svetskih jezika 15 vrsta muzike. To narodnjaci ne rade. Moj muzički repertoar je prebogat i preopsežan da bi bio proglašavan narodnjakom", rekao je Haris Džinović.

Autor: J.B.
Izvor: kurir-info.rs
Foto: Screenshot/prva.rs/ Exkluziv

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>