Svet

Region

Čarli Šin zbog verenice izbacio iz kuće ćerke i bivšu ženu

Problematični glumac Čarli Šin prestao je da svojoj bivšoj supruzi Deniz Ričards plaća alimentaciju, a kako se spekuliše po svetskim medijima, zbog nove verenice spreman je i da joj oduzme kuću u kojoj živi sa njihovim ćerkama.

Čarli Šin zbog verenice izbacio iz kuće ćerke i bivšu ženu



Čarli Šin: Prestanite moju verenicu da nazivate porno zvezdom!
Bivša supruga Čarlija Šina mesečno je dobijala 55.000 dolara koje je sud odredio kao iznos alimentacije za njihovo dvoje dece, ali poznati glumac od januara nije uplatio ništa, a takođe je zamolio i da se iseli iz kuće u kojoj živi sa njihovim ćerkama.

"Bret je uspela da ubedi Šina da proda kuću u kojoj žive njegova bivša žena i ćerke. Kako je Deniz zabranila Šinu da viđa ćerke, Bret ga je savetovala da onda on treba da ih doslovno izbaci iz svoje kuće", rekao je izvor blizak glumcu.

Problemi su počeli još oko Božića kada Denis nije dozvolila Čarliju da praznik provede sa decom. Glumica ne želi da njene devojčice, Sem i Lola, budu same sa problematičnim ocem zbog njegove čudne naravi.

Deniz je odlučila da pravdu potraži na sudu kako bi zaštitila sebe i svoje devojčice koje su se navikle na kraj u kome žive, pa bi svaka promena mogla da bude veoma teška za njih.

Autor: J.B.
Foto: Screenshot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>