Region

Svet

Region

Serija Sila večeras: Sila je u životnoj opasnosti, trenutak je deli od sigurne smrti! (Foto)

Nakon Silinog nestanka, Boran se nalazi sa stricem kako bi saznao istinu o svojoj supruzi. Zair je ljut jer smatra da bi on kao muž trebao da zna gde se nalazi Sila. Kevser i Firuz razgovaraju o tome kako im je snajka tvrdoglava i kako ne želi da napusti Borana i Berdihana.

Serija Sila večeras: Sila je u životnoj opasnosti, trenutak je deli od sigurne smrti! (Foto)



Serija Sila večeras: Sila je kidnapovana! Da li će odluka plemena biti sprovedena? (Foto)
Firuz objašnjava Kesver kako će ukoliko Sila ne napusti Midjat morati da je ubije i sprovede odluku koje je pleme donelo. Boran zabrinut leži pored sina i razmišlja o nestanku svoje supruge. Sila se budi iz košmara, a dva momka koja su je kidnapovala postaju zabrinuti za njeno zdravlje. Govori im kako je spremna da umre i moli ih da joj dozvole da još jednom vidi sina.



Kevser priznaje Boranu da je Sila živa i da jedino Firuz zna gde mu je žena. Otac objašnjava Boranu razlog zbog koga je to učinio i ubeđuje ga da je Sila na sigurnom. Pleme vrši pritisak na Firuza da izvrši presudu, a jedan od momaka odlučuje da sam ubije Silu.

Boran je odlučan u nameri da nađe svoju suprugu i ne zanima ga mišljenje plemena. Sila uspeva da pobegne, ali je jedan od kidnapera sustiže na livadi i uperuje pištolj u nju. Boran podiže na noge ceo grad u nameri da pronađe svoju suprugu. Da li će uspeti da stigne na vreme? Ili će kazna biti sprovedena....

Autor: J.B.
Foto: Screenshot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>