Region

Svet

Lena Kovačević i Bajaga na humanitarnom koncertu za javne kuhinje Beograda

Lena Kovačević, Divna Ljubojević, Momčilo Bajagić Bajaga i brojni drugi muzičari nastupiće na humanitarnom koncertu, a prilog od zarade sa ovog nastupa namenjen je javnim kuhinjama u Beogradu.

Lena Kovačević i Bajaga na humanitarnom koncertu za javne kuhinje Beograda



Dobrotvorni koncert koji će pomoći javnim kuhinjama u Beogradu održaće se u nedelju 23. marta u Zvezdara teatru, sa početkom u 19 časova, a nastupiće Momčilo Bajagić Bajaga i Aleksandar Lokner, Lena Kovačević, Divna Ljubojević i "Melodi", Danica Krstić, Čalgija - Mojsije Petrović, Pirg i Nebojša Mastilović.

Voditelj programa biće Branko Stanković, a narator Nebojša Milovanović. Inače, koncert će se realizovati u organizaciji Verskog dobrotvornog starateljstva Arhiepiskopije beogradsko-karlovačke sa blagoslovom Njegove Svetosti Patrijarha srpskog Gospodina Irineja.

Ulaznice po ceni od 1000 dinara mogu se nabaviti na blagajni Zvezdara teatra, u prostorijama Verskog dobrotvornog starateljstva kao i pri hramu Svetog Save. Sav prihod od koncerta namenjen je crkvenim narodnim kuhinjama u Beogradu, u kojima se najsiromašnijim Beograđanima svakog dana podeli oko 1.200 obroka.

Autor: M.P.
Foto: Miljana Petrović

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>