Svet

Region

Dejvid Bekam u Mućkama, pogledajte kako se fudbaler snašao u ulozi glumca (Video)

Dejvid Bekam je odlučio da se oproba u glumi, i to baš u novom nastavku čuvene serije "Mućke". On će se u epizodi pojaviti kao gost i to u humanitarne svrhe u cilju sakupljanja novca za "Sport Relief".

Dejvid Bekam u Mućkama, pogledajte kako se fudbaler snašao u ulozi glumca (Video)



Dejvid Bekam za istim stolom sa Rodnijem i Del Bojem
Dugoočekivani trejler za kultnu seriju "Mućke" je izašao, a u njemu se pojavljuje ni manje ni više Dejvid Bekam! Fudbaler je odlučio da se oproba i u glumačkim vodama i to u humanitarne svrhe, u skeču kojim pokušavaju da skupe novac za "Sport Relief".

U skeču on ulazi u restoran i seda za sto sa čuvenom braćom Del Bojem i Rodnijem. Na pitanje zašto nosi naočare on im odgovara da mu je to način skrivanja. Braća razmenjuju svoj opštepoznati pogled, dok ih fudbaler zbunjeno posmatra.

Sin kreatora "Mućki" Džim Sulivan na Bekamovu glumu izjavio: "Njegova gluma je veoma dobra i odlično se poneo kao glumac, iako je isprva bio nervozan zbog količine dijaloga koje je morao da nauči. Na kraju je nervoza isčezla i odlično je odradio svoj deo", a da li će slavnom fudbaleru ovaj komplimet biti vetar u leđa za nove glumačke podvige ostaje da vidimo.



Autor: A.K.
Foto: Printscreen YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>