Svet

Region

Mik Džeger ostavio dirljivu poruku posvećenu Lren Skot. Dizajnerka šokirala Holivud samoubistvom (Foto)

Dugogodišnja partnerka Mika Džegera Lren Skot pronađena je mrtva u svom stanu, gde se prema mišljenju policije obesila i okončala svoj život, a čuveni Mik ostavio je dirljivu poruku na svom profilu na Fejsbuku.

Mik Džeger ostavio dirljivu poruku posvećenu Lren Skot. Dizajnerka šokirala Holivud samoubistvom (Foto)



Obesila se devojka Mika Džegera! Pronađena mrtva u svom stanu!
Zajedno sa Rolingstounsima Mik Džeger je otputovao u Australiju gde je trebalo da zajedno nastupaju, a za smrt svoje partnerke sa kojom je proveo 12 godina čuo je dok je večerao u restoranu. Samo je prebledeo i ustao od stola, a ni dan kasnije nije mogao da daje nikakve komentare već je samo rekao da je u šoku. No, na kraju se ipak oglasio na Fejsbuku gde je tugu podelio sa brojnim pratiocima.


Foto: ScreenShot Yutube/ITN

"Još uvek se borim da razumem kako je moja ljubavna partnerka i najbolja prijateljica mogla da okonča svoj život na tako tragičan način. Proveli smo mnogo predivnih godina zajedno i stvorili idealan život za nas dvoje. Bila je vrlo cenjena, a njenom talentu mnogi su se divili", napisao je Mik Džeger i dodao: "Dirnut sam priznanjima koja su joj odata, kao i ličnim porukama punim podrške koje sam primio... Nikada je neću zaboraviti".


Foto: ScreenShot Youtube/Hollyscoop TV

Devojka Mika Džegera se obesila zbog duga od sedam miliona dolara?
Inače, Lren je bila miljenica Holivuda, oblačila je brojne zvezde među kojima su se našle i koleginice iz filma "Američka prevara", zatim zvezda serije "Med Men" Kristina Hendriks: "Lrenina odeća učiniće da se osećate kao pin-ap žena i sofisticirana dama, ali i rok zvezda i sve to u isto vreme. Ona dizajnira onako kako žene žele da se osećaju, ali i onako kako muškarci žele da te žene izgledaju".

Marion Kotlijar nosila je njene kracije, kao i Sara Džesika Parker, oličenje stila, koja ju je i pohvalila rekavši da Lren ima neverovatno umeće da pravi haljine koje laskaju ženama. Nije izostala ni madona, kao ni Nikol Kidman koja je ponela najviše njenih kracija: "Lren i ja smo već godinama prijateljice i ona zna koje aspekte treba da naglasi na meni, a zna i kako da se osećate seksi i sofisticirano kada ste u haljini koju je ona dizajnirala", izjavila je Nikol pre tri godine.


Foto: ScreenShot Youtube/FashionTV

U Lreninim kreacijama našle su se i Mišel Obama, Opra Vinfri, Anđelina Džoli, Penelope Kruz i mnoge druge, pa gotovo da nema žena koje predstavljaju stil u svetu poznatih, a da nisu bar jednom prošetale noseći neku od kreacija Lren Skot.

Autor: M.P.
Foto: Facebook/Mick Jagger

Viber

Izvor: Svet Plus


>