Region

Svet

X Factor Adria: Pogledajte kako su se Doktori družili sa fanovima na Kalemegdanu (Foto+Video)

Muška petorka "Doktori", iz takmičenja "X Factor Adria" koje se 23. marta završava, u ponedeljak su se organizovano družili sa svojim fanovima na Kalemegdanu gde su pored dobre zabave našli vremena i da zapevaju.

X Factor Adria: Pogledajte kako su se Doktori družili sa fanovima na Kalemegdanu (Foto+Video)X Factor Adria: Kristina Kovač i Doktori nemaju vremena za tremu, svakodnevno vežbaju!
"Doktori" su na Kalemegdanu organizovali piknik pod nazivom "Meet and greet" gde su se družili sa svojim fanovima kojih je svakog dana sve više. Ovaj popularni "boy bend" od samog formiranja u grupi Kristine Kovač osvojio je srca mnogih obožavaoca.

 


I dok se takmičenje X Factor Adria približava kraju, njihove karijere tek počinju, pa su "Doktori" odlučili da se zabave sa svojim fanovima i prirede im jedno opušteno i prijatno, ali fenomenalno popodne u Beogradu, na Kalemegdanu.Bilo je hrane, bilo je pića, dobre zabave, druženja, a zatim i onoga što je njihova profesija - pevanja i sviranja. Doktori su u jednom trenutku i zapevali, a kako je izgledalo ovo muzičko druženje pogledajte na video snimku.

 


Autor: M.P.
Foto: Facebook/Doktori

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>