Region

Svet

Dara Bubamara ne oprašta negativne komentare: Verica Rakočević je zla žena!

Pevačica Dara Bubamara nije oprostila Verici Rakočević komentar da žene sa kratkim nogama i velikom pozadinom ne treba da se oblače u usku garderobu, pa je odgovorila na njene primedbe.

Dara Bubamara ne oprašta negativne komentare: Verica Rakočević je zla žena!Verica Rakočević modni kritičar: Ana Bekuta da smrša, Nataša Bekvalac i Bojana Rajić besprekorne!
Naime, kada je na nju došao red da ocenjuje odevne kombinacije drugih javnih ličnosti, Dara nije imala milosti prema Verici, te se nije bavila "krpicama" već je odmah "prešla na stvar". "Ona ne razume šta ja nosim, ona nikad nije čula za marke koje ja nosim, tako da mislim stvarno… Ona je žena koja je kreirala za staru Jugoslaviju, za penziona lica, ne može da razume kreacije koje ja nosim i ne može da komentariše mene da se ne oblačim dobro", rekla je ogorčena pevačica, kojoj je Verica Rakočević izgleda, dirnula živac.

"Mislim da je veoma zla i da ne voli mlade i uspešne devojke, i ne znam na konto čega me je onako ispljuvala kada sam na tim fotografijama bila savršena", zaključila je Bubamara.

Autor: M.P.
Izvor: Telegraf.rs
Foto: Miljana Petrović

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>