Region

Svet

Danijela Vranić smršala 10 kilograma! Konačno zadovoljna svojim izgledom (Foto)

Danijela Vranić dovela je liniju u red i skinula je čak 10 kilograma posle mukotrpnog izgladnjivanja, dijeta, ali i treninga, pa se njen trud očigledno isplatio.

Danijela Vranić smršala 10 kilograma! Konačno zadovoljna svojim izgledom (Foto)



Danijela je posle dužeg vremena dovela svoju liniju u red. Kako kaže, naporno je  vežbala ali se i pridržavala strogog režima ishrane. Zbog nezadovoljstva svojim izgledom bila je u depresiji. Ni zdravstvene tegobe je nisu zaobišle. Imala je probleme sa štitastom žlezdom, ali sada je sve iza nje. "Ispunjena sam iznutra i to se vidi spolja. Jako je teško bilo skinuti kilažu, ali uspela sam hormonalnom terapijom, koja je vrlo dugotrajan proces. I kad kažem teško, mislim stvarno je potrebno mnogo strpljenja i odricanja", rekla je Danijela.



Ipak, kako kaže, rezultatima je i više nego zadovoljna. "Mislim da bi sada trebalo da kupim novu garderobu, jer mi je stara velika. Dijeta još nije gotova i to je proces koji traje", rekla je pevačica na jednoj promociji pre nekoliko dana.

Danijela se odrekla još jednog poroka, alkohola. Pre nekoliko večeri u jednoj kafani pila je samo mineralnu vodu, hvaleći se kako je prestala da pije. Takođe je priznala da je srećno zaljubljena i da ove godine planira da stane na ludi kamen.

Autor: M.P.
Izvor: Blic.rs
Foto: Facebook/Danijela Vranic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>