Region

Svet

Region

Serija Sila večeras: Sila je kidnapovana! Da li će odluka plemena biti sprovedena? (Foto)

Dok Boran i Sila nestrpljivo iščekuju dan kada će ponovo biti zajedno, Firuz se suočava sa najtežom odlukom do sada. Dvoumi se da li kao plemenski aga da sledi običaje ili da zaštiti snajku koju mu je poverio njegov sin jedinac.

Serija Sila večeras: Sila je kidnapovana! Da li će odluka plemena biti sprovedena? (Foto)



Serija Sila večeras: Džihan je mrtav! Da li će Firuz slediti običaje plemena i ubiti Silu? (Foto)
Sila željno iščekuje da čuje presudu koja je doneta Boranu u nadi da će konačno biti zajedno, ali umesto da bude odvežena na sud kidnapuju je dvojica mladića. Shvata da je reč o otmici i pokušava da se oslobodi, ali su vrata automobila zaključana.

Serija Sila večeras: Boran spašava još jedan život, dok je njegov u opasnosti. Ukazala se prilika za njegovo ubistvo (Foto)
Sud donosi odluku da se Boran oslobađa optužnice i odmah ga puštaju na slobudu. Ne sluteći da je Sila oteta, dolazi kući i odmah pita gde je Sila. Ukućani mu saopštavaju da nije kod kuće. Silu dvojica muškaraca odvoze u nepoznatu kuću u kojoj im se ubrzo pridružuje i Firuz, koji razgovara sa svojom snajom i savetuje je da ode iz Midjata.



Ona odbija svekrovu ponudu i govori kako želi da ostane sa Boranom i svojim sinom. Jedan od otmičara govori kako je konačno došlo vreme da se presuda izvrši. Firuz daje Sili još jedan dan da razmisli o napuštanju grada. Da li će Firuz uspeti da zaštiti Silu ili će pristupiti izvršenju presude plemena?

Autor: J.B.
Foto: Screenshot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>