Region

Svet

X Factor Adria: Kristina Kovač i Doktori nemaju vremena za tremu, svakodnevno vežbaju!

Kristina Kovač, mentorka muškog benda "Doktori", superfinalista X Factora Adria, samo par dana uoči velikog finala otkrila je da takmičari nemaju vremena za tremu jer naporno vežbaju, te da je vrlo ponosna na svoje momke.

X Factor Adria: Kristina Kovač i Doktori nemaju vremena za tremu, svakodnevno vežbaju!



Kristina Kovač o miljenicima publike X Factora Adria: Doktori su mi na prvom mestu, oni su moje čedo!
Šarmantna petorka koja je bez ijednog duela dospela da dogura do samog finala X Factora, nesumnjivo je Kristinin veoma uspešan projekat i plod dugogodišnjeg rada, obzirom da ih je upravo nekadašnja članica grupe K2 sastavila. Njena se odluka ispostavila punim pogotkom, budući da su mladi "Doktori" odavno postali miljenici publike, a ponosna mentorka kaže da nemaju vremena za tremu.

"Meni je jako bitno što su oni uspeli da stignu do finala bez ijednog duela. Spremamo se, vežbamo svakodnevno, tako da za tremu nema vremena", rekla je za Mondo portal Kristina Kovač.

X Factor Adria: Kristina Kovač - Doktori su dokaz da se rad u ovoj zemlji isplati!
Iako se još nije dogovarala sa produkcijom u vezi sa nastavkom saradnje sa svojim štićenicima, Kristina ne krije da joj je to velika želja jer bi oni širom regiona bili apsolutni pobednici. "Imam veliku želju da nastavimo saradnju, jer mislim da bi oni mogli da imaju savršenu karijeru širom regiona. Znam da i oni to isto žele, ali to od nas ne zavisi, već od produkcije", ističe Kristina za navedeni portal i dodaje i da joj je Tviter dosta pomogao da ima pregled o razmišljanju publike tokom celog takmičenja.

"Nekada sam ostajala budna do četiri ujutru, jer mi je bilo zanimljivo da pratim tu interakciju", našalila se Kristina za Mondo.

Podsetimo, veliko finale X Factora zakazano je za nedelju 23. mart u Kombank Areni, kada ćemo posle višemesečne potrage konačno saznati ko će u prvoj sezoni poneti regionalni "x faktor".

Autor: B.B.
Foto: Twitter/Kristina Kovac

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>