Region

Svet

Mis Svetlana pretukla manijaka: Ubeđena sam da će ove batine pamtiti dok je živ!

Svetlana Koprivica, alias Mis Svetlana, bivša učesnica rijalitija "Farma" je pretukla manijaka dok se vraćala kući, i to na parkingu svoje zgrade. Na svu sreću bivša farmerka poznaje borilačke veštine, pa je uspela da savlada napadača i prođe bez povreda.

Mis Svetlana pretukla manijaka: Ubeđena sam da će ove batine pamtiti dok je živ!



Voditeljka Mis Svetlana, bivša učesnica Farme, je zahvaljući borilačkim veštinama, koje odlično zna, uspela da odbije manijaka koji ju je napao na parkingu njene zgrade. Iako se isprva veoma uplašila voditeljka se brzo pribrala i pretukla napadača, nanevši mu ozbiljne povrede.

Mis Svetlana proslavila izlazak sa Farme uz vino, rakiju, svirku i prijatelje! (Foto)
"Dok se kasno noću vraćala kući, Svetlanu je na parkingu u blizini zgrade u kojoj živi s leđa napao nepoznati muškarac! U prvom momentu Svetlana se uplašila, jer je muškarac zaudarao na alkohol, a onda je uzela stvar u svoje ruke i pretukla ga! Sva sreća što poznaje borilačke veštine, pa je mogla da se odbrani. Prošla je bez vidljivih posledica, a napadač će je verovatno dobro zapamtiti, jer je dobio ozbiljne batine. Ona je posle toga mirno otišla kući, ne želeći da napad prijavi policiji", izjavio je izvor.

Mis Svetlana je potvrdila saznanja i rekla: "Nikada nisam pomislila da meni tako nešto može da se dogodi. Bila sam ubeđena da se takve stvari dešavaju samo na filmu! Međutim, prevarila sam se, jer sam mogla da postanem žrtva nekog bolesnog muškarca".

Mis Svetlana posle raskida otišla u provod, da proslavi!
"Na svu sreću, trenirala sam kik-boks kod Stanke Pejović, koja je naša najbolja bokserka. Ona me je odlično naučila samoodbrani i vrlo brzo sam savladala manijaka. Malo sam bila uplašena, ali mi je mozak „radio 300 na sat”, pa sam ga u nekoliko poteza bacila na zemlju. Kada sam osetila strahovit zadah iz njegovih usta, to me je još više razbesnelo. Šta bi bilo da me je savladao i povredio? Izvukao bi se kao neuračunljiv zbog alkoholisanog stanja! Puna besa i ljutnje, sve sam iskalila na njemu tako što sam ga išutirala! Dok je onako sklupčen jecao, nekoliko puta sam ga nabola štiklom u glavu. Ubeđena sam da će ove batine pamtiti dok je živ" ispričala je Koprivica.

Autor: A.K.
Izvor: Alo.rs
Foto: Facebook/Svetlana Mis Svetlana Koprivica

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>