Region

Svet

Saša Kovačević ne zna šta bi bez žena: Ne smetaju mi nepristojne ponude na nastupima!

Pevač Saša Kovačević je otkrio da mu prijaju nepristojne ponude i da mu ne smetaju devojke koje ga spopadaju na nastupima uprkos tome što je u vezi, jer kako kaže, da nije njih njegova karijera ne bi ni postojala.

Saša Kovačević ne zna šta bi bez žena: Ne smetaju mi nepristojne ponude na nastupima!



Saša Kovačević na samoj ivici mosta, spreman za skok!? (Foto)
Pop zvezda Saša Kovačević je za intervju izjavio da je zahvalan svim ženama koje su bile uz njega od početka karijere, kao i svojo devojci koja se uspešno bori sa nepristojnim ponudama koje pevač dobija. Zadivio je sve hraborošću koju je imao dok je snimao scenu za novi spot, kao i da priželjkuje internacionalnu karijeru.

Saša Kovačević operisan: Hrane ga na slamčicu, dok ga devojka Jovana neguje
"Bez žena ne znam šta bih radio. Zbog njih postojim i zahvalan sam što su uz mene od početka karijere. Ništa mi ne smeta, čak mi je simpatično kada mi upute nepristojne ponude na nastupima. Zahvalan sam mojoj devojci jer se uspešno bori sa tim, zato što ženska publika unosi dozu nepoverenja. Nadam se da će se s vremenom navići. Nije lako, ali poverenjem se sve može postići."

Fanove ste zaintrigirali scenom u novom spotu za pesmu "Branim“, popevši se na ivicu mosta Đurđevica na Tari?

"Bila je to luda avantura za koju sam morao dobro da se pripremim. Sa mnom su na Taru pošli profesionalni kaskaderi, koji su me vezali za čvrste stubove sajlama debljine manje od prsta. To je prizor na visini od 180 metara učinilo još jezivijim. Mada su me ubeđivali da one mogu da drže teret od tonu i po, trebalo mi je desetak minuta da se odvažim i popnem na most. Čak sam pomišljao i da odustanem, ali shvatio sam da je hrabrost u dobroj pripremi. Posle trećeg puta, opustio sam se i uživao u polučasovnom adrenalinu."

Sada možete da skačite bandžijem?

"Obožavam rolerkoster, adrenalin koji on podstiče, ali teško da ću se odvažiti na egzibicionizam sa bandžijem."

Navikli ste publiku da za svaku novu pesmu snimite spot. Da li se to isplati u današnje vreme?

"Zbog toga sam odlučio za radim singlove a ne album, kako bih se svakom dovoljno posvetio i ispratio ga spotom. Skup je to posao, ali volim da ulažem u njih jer smatram da su najbolji vid prezentacije. Čak i prosečni video-klip zahteva pristojan budžet kojim morate da podmirite režisera, direktora fotografije, iznajmljivanje kamere i lokacije. Na ekranizaciji pesme „Slučajno“ radilo je rekordnih 65 ljudi, koje smo morali da prevezemo do Grčke i obezbedimo im petodnevni pansion u hotelu. Spotovi su mi veoma gledani na internetu, pa mi se isplati da ih snimam."

Da li hit-pesmu potvrđuje broj pregleda na Jutjubu?

"Smatram da to nije prava mera popularnosti. Svako danas može da napravi od muzike „zezanciju“ i sa njom nabaci mnogo pregleda na „Jutjubu“ i fanova na društvenim mrežama. Popularni ste onoliko koliko dođe ljudi na vaš nastup. Ja se, hvala bogu, ne žalim."

Da li sa pesmom na engleskom „Nothing but the faith“ priželjkujete internacionalnu karijeru?

"Zašto da ne. Tu pesmu uradio sam kao probni test. Nisam se potrudio oko njene promocije, zbog čega nije mnogo slušana na Jutjubu. Želeo sam da je snimim, pa ako mi se ukaže prilika za karijeru u inostranstvu - neću je ispustiti."

Smatrate li da bi vam Evrosong možda bio odskočna daska za proboj na svetsku muzičku scenu?

"U poslednjih nekoliko godina izgubio je na kvalitetu pesama, ali produkcijski je mnogo napredovao. Nisam lud za Evrosongom, ali bila bi mi čast da prestavljam svoju zemlju."

Autor: A.K.
Izvor: Novosti.rs
Foto: Printscreen Youtube/Sasa Kovacevic .TV

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>