Region

Svet

Milka Canić se vraća na male ekrane uz čuveno Dobro veče! (Video)

Najpoznatiji supervizor u Srbiji, 69-godišnja Milka Canić, vraća se na male ekrane, i uskoro ćemo od nje u kvizu "Slagalica" ponovo čuti čuveno "Dobro veče" nakon godini i po dana pauze koju je napravila zbog operacije.

Milka Canić se vraća na male ekrane uz čuveno Dobro veče! (Video)



Milka Canić napavila je ovu pauzu zbog operacije kičme, a sada se oporavila i spremna je da se vrati na staru poziciju. Otkriva da je jako smršala posle operacije kojoj se podvrgla 2012. godine i da očekuje da će staru kilažu vratiti pred ponovno pojavljivanje na malim ekranima, koje će se dogoditi za dva meseca.

"Dobro veče", bilo je prvo što je kroz osmeh rekla supervizor "Slagalice". "Osećam se odlično! Mnogo mi je bolje i verujem da ću se za dva meseca vratiti na snimanje i ponovo pozdravljati publiku kviza "Slagalica" mada sam i sve ovo vreme od kuće pripremala zadatke za takmičare. Drago mi je što me se publika još seća. Ne želim da se javno eksponiram dok se ne vratim poslu. Mnogo sam smršala posle svega što se dogodilo, pa želim malo da vratim kilažu", rekla je Cenićeva, ali nije otkrila koliko je kilograma smršala. "Neću vam reći koliko sam smršala", rekla je Milka.

Podsetimo, Milka Canić je u decembru 2012. izostala sa jednog snimanja "Slagalice", nakon čega je nastao haos na društvenim mrežama jer su se mnogi raspitivali gde je čuvena supervizorka. Ona je tada ispričala da je operisala kičmu kao i da zadatke za kviz priprema od kuće.

"Operisala sam kičmu i odlično se osećam, ali period oporavka još uvek traje. Kod kuće sam i potpuno sam pokretna, ali kada snimamo, mi uradimo nekoliko emisija i prinuđena sam da sedim po pet sati u studiju, a trenutno to ne mogu zbog oporavka. Od kuće pripremam zadatke, a kada gledam emisiju, gledaocima poželim dobro veče", rekla je tada Canićeva.



Autor: M.P.
Izvor: Alo.rs
Foto: ScreenShot Youtube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>