Svet

Region

Legendarna grupa U2 pred raspadom? Svaka turneja mogla bi da bude poslednja!

Legendarna grupa U2 nakon 38 godina provedenih na muzičkoj sceni nalazi se pred raspadom, a svoj oproštajni koncert bi najverovatnije trebalo da održe 2015. godine.

Legendarna grupa U2 pred raspadom? Svaka turneja mogla bi da bude poslednja!



Bono Voks postao Komandant reda umetnosti
Zbog kraha koji su doživeli sa singlovima "Ordinary Love" i "Invisible" grupa U2 još uvek nije zakazala ni jednu turneju, a takođe ne planiraju ni da izdaju album. Strani mediji sve više spekulišu o tome da se rok bend nalazi pred raspadom i da će posle 38 godina provedenih na sceni svako krenuti svojim putem.

Izgleda da je U2 odlučio da se pozdravi sa publikom na spektakularan način, pa će na oproštajnom koncertu, umesto novih pesama, svirati svoje najveće hitove.

"Bono je veoma pod pritiskom. U ovom trenutku svaka turneja, mogla bi da im bude poslednja", rekao je izvor blizak legendarnoj grupi i dodao: "Jednostavno se više ne prodaju kao nekada, a singlovi prolaze dosta loše na top listama. Nikada nisu nastupali kao bend, a da nemaju nov materijal. Bono će pre spakovati stvari i otići, nego dozvoliti da nastupe bez novih pesama", zaključio je izvor.

Autor: J.B.
Foto: Screenshot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>