Region

Svet

Minja Miletić posle četiri godine u suzama napustila Pink televiziju!

Voditeljka jutarnjeg programa Minja Miletić juče se posle četiri godine oprostila od svojih kolega i gledalaca na televiziji Pink, a karijeru će nastaviti na kanalu N1.

Minja Miletić posle četiri godine u suzama napustila Pink televiziju!



Lea Kiš i Minja Miletić odlaze s Pinka?
Minja Miletić juče je i zvanično posle četiri godine napustila TV Pink, a od svojih kolega i gledalaca oprostila se u suzama. Šarmantna voditeljka odlučila je da svoju karijeru nastavi na televiziji N1, gde će kako se spekuliše dobiti uredničko mesto u informativnom programu.

"Bilo je super raditi četiri godine sa Vladom Stanojevićem i celom ekipom. Hvala vam na svemu, suzdržavam se da ne zaplačem", rekla je Minja drhtavim glasom, trudeći se da ne zaplače, ali su je suze izdale čim su se kamere ugasile.

Voditeljku su rasplakale kolege, koje su joj nakon završene emisije uručile poklone i bukete cveća, a Minjin odlazak najteže je pao Vladi Stanojeviću sa kojim je pune četiri godine vodila jutarnji program.

"Žao mi je što odlazi, radili smo četiri godine i za to vreme se zbližili. Ona je to doživela vrlo emotivno, pa su joj i suze krenule",  rekao je Vlada.

Minjino mesto neće zauzeti voditeljka sa Pink televizije, već će to biti jedna njena koleginica sa kojom organizatori trenutno pregovaraju.

Autor: J.B.
Izvor: alo.rs
Foto: Facebook/Minja Miletic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>