Region

Svet

Katarina Grujić otkrila tajnu prave ljubavi: Volim Borisa da zavodim hranom!

Katarina Grujić ne krije da je srećma u vezi sa Borisom Stamenkovićem i dodaje kako svom izbraniku voli u svemu da ugađa, pa tako i u pripremama hrane koju on jako voli.

Katarina Grujić otkrila tajnu prave ljubavi: Volim Borisa da zavodim hranom!



Katarina Grujić besna na fanove: Ovo je stvarno prevršilo svaku meru! (Foto)
Katarina Grujić i Boris Stamenković započeli su vezu na "Farmi", a otkako su napustili imanje u Lisoviću koriste svaki slobodan trenutak da provedu zajedno. Kako bi svog dragog uspela da zadržđi pored sebe, pevačica se pridržava starog recepta, da ljubav muškarca vodi preko stomaka:

"Mog Borisa zavodim hranom! Ima nešto u izreci da put do muškog srca vodi preko stomaka, tako da Borisu često i sa zadovoljstvom kuvam. Ništa mi nije teško kada je on u pitanju, mada on nije zahtevan, jer najviše voli brzo spremljenu hranu, poput pice ili grilovanog povrća sa mesom", kaže Kaća i dodaje:

"Mislim da sam dobra u kuhinji, volim da eksperimentišem sa ukusima i često pomažem mami, koja me i naučila ovom zanatu. Najviše volim da pravim paste, salate, ribu na više načina, a odlična sam i u razvlačenju testa za pravljenje slatkih kiflica",  zaključila je pevačica.

Autor: J.B.
Izvor: alo.rs
Foto: Facebook/katarina Grujic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>