Region

Svet

Ples sa zvezdama: Irina Radović - Aleksa Jelić je divna i kulturna osoba vrlo predana poslu!

Voditelji muzičkog šoua "Ples sa zvezdama" Irina Radović i Aleksa Jelić očigledno se dobro slažu, a ona kaže da je njen partner divna osoba, a sem saradnje sa Aleksom prijaće joj i karakter ovog šoua.

Ples sa zvezdama: Irina Radović - Aleksa Jelić je divna i kulturna osoba vrlo predana poslu!



Ples sa zvezdama: Nikolija Jovanović i Ivan Mihailović kao takmičari na plesnom podijumu (Foto)
"Gledala sam "Ples sa zvezdama" u Hrvatskoj, a poslednjih meseci gledam kako to rade Englezi i Amerikanci i oduševljena sam. To je najpopularniji šou gde god da se prikazuje. Muzika, elegantni kostimi, koreografije su sve ono što ovaj šou čini fantastičnim. Mislim da će svako poželeti da nauči bar jedan od ovih divnih plesova", rekla je Irina za "Blic" TV Magazin.

O partneru Aleksi Jeliću voditeljka ima samo reči hvale. "Aleksa je divna i kulturna osoba koja je vrlo predana poslu, a ja to jako cenim. Nekako smo se našli. Dobro se razumemo i što je najbitnije ovaj projekat oboje vidimo kao veliki izazov, ali imamo i ogromnu odgovornost. Sigurno je da će on meni pomagati kad je ples u pitanju, a ja njemu u voditeljskim vodama", kaže Radovićeva.

Ovog puta Irina će imati priliku da zapleše sa Aleksom. Otkriva da su joj oduvek govorili da ima dobar osećaj za ritam, pa se nada da će to sada i pokazati. "Vežbali smo za promo i imaćete priliku uskoro da vidite kako mi ide. Aleksa je, što se plesa tiče, svoj na svome, a ja se trudim da uradim plesne zadatke koje dobijam. Samba i rumba mi se posebno dopadaju. Kao devojčica sam igrala folklor, ali standardne plesove još uvek nisam. Pošto uvek volim nešto novo da naučim, ovo je sjajna prilika. Mnoge od nas će gledaoci videti u potpuno drugačijem svetlu."

Autor: M.P.
Izvor/Foto: Blic.rs

Viber

Izvor: Svet Plus


>