Svet

Region

Merjem Uzerli misli da je proganja uznemireni duh sultanije Hurem, za svoje probleme krivi crnu magiju?

Glumica Merjem Uzerli svakako je jedna od najpoznatijih glumica iz svega turskih serija, a ova crvenokosa Nemica smatra da je za nedaće koje su je snašle u poslednjih dve godine kriv i duh uznemirene Hurem.

Merjem Uzerli misli da je proganja uznemireni duh sultanije Hurem, za svoje probleme krivi crnu magiju?



Merjem Uzerli preživljava dramu! Bivši verenik želi da joj otme ćerku!
Nakon što je čuvena Hurem primetila da se nešto čudno događa sa njenim telom, počela je da traži uzroke: "Shvatila sam da nešto nije u redu kad sam naglo počela da se gojim iako sam redovno vežbala i pazila šta jedem. Izbezumila sam se od straha kad su usledili napadi panike, strašne noćne more i nesanica".

Mala Hurem već dobila svoju fan stranicu na Fejsbuku
Dodaje i kako nikada pre uloge u seriji "Sulejman Veličanstveni" nije imala zdravstvenih problema. Zbog uloge sultanije Hurem preselila se iz Berlina u Tursku, a tada je njen život krenuo nizbrdo. Fanovi su je napdali na ulici jer je u seriji bila previše zla, a onda je počeo da pati i njen privatni život. Kao da joj česte svađe s bivšim verenikom Kanom Atesom nisu bile dovoljne, Uzerli je psihički bila sve lošije. Zbog stresa na setu i prekida veridbe, Merjem Uzerli je pokušala da se ubije.

Završila je na psihijatriji u Nemačkoj, a pomoć je navodno tražila i od iscelitelja. "Uverili su je da je za sve kriva crna magija. Vidovnjaci misle da je neko bacio urok na nju, a nije isključeno ni da Merjem proganja uznemireni Huremin duh, kojem se ne sviđa kako ju je glumica prikazala u seriji", kažu njeni prijatelji.

Autor: M.P.
Izvor: TPortal.hr
Foto:  Facebook/Meryem Uzerli

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>