Svet

Region

Šakira: Ponosna sam što sam žena fudbalera, neću propustiti nijednu utakmicu

Veza Šakire i Žerara Pikea očigledno je divna kao i prvog dana, a pevačica kaže da je ponosna što je žena fudbalera i da neće propustiti nijednu utakmicu na Svetskom prvenstvu u fudbalu.

Šakira: Ponosna sam što sam žena fudbalera, neću propustiti nijednu utakmicuŠakira u raskošnoj venčanici najavljuje skori odlazak pred oltar? (Foto)
Obzirom da se Šakira zbog Žerara preselila u Barselonu kaže da poštuje način života koji praktikuju fudbaleri: "Moram ovde da živim. Fudbaleri su kao vojnici, a Žerar ne može sa mnom da putuje po celom svetu. Poštujem način života fudbalera i jasno mi je da obaveze prema svojoj ekipi stavljaju ispred svega. Ima nešto u njihovom razmišljanju što ih razlikuje od svih ostalih ljudi ".

Šakira i Žerar upoznali su se na snimanju spota za himnu svetskog prvenstva u fudbalu 2010. godine "Waka waka", koja je posle toga postala veliki hit, a u trenutku kada je snimana, pevačica nije ni slutila da će biti devojka jednog fudbalera.

"Sada sam ponosna što sam žena fudbalera i definitivno neću propustiti nijednu utakmicu na Svetskom prvenstvu. Ići ću za Žerarom kao da sam u grupi", kaže Šakira.

Autor: M.P.
Foto: Facebook/Shakira

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>