Region

Svet

Saša Popović školuje ćerku kako bi ga nasledila u Grandu

Saša Popović je svoju ćerku Aleksandru počeo da priprema kako bi ga jednog dana nasledila u "Grandu", pa ju je upisao u privatnu umetničku školu u Beogradu i namenio joj smer "produkcija".

Saša Popović školuje ćerku kako bi ga nasledila u Grandu



Zvezde Granda do kraja uz Sašu Popovića: Biramo Grand jer nas je stvorio!
U pitanju je jedna od najskupljih i najelitnijih srednjih škola u jugoistočnoj Evropi: "Pored brojne dece poznatih koja već pohađaju ovu školu za talente, Popović je odmah nakon prodaje 51 odsto "Granda" upisao ćerku u ovu elitnu školu. Odabrali su smer produkcija da bi se Aleksandra školovala da jednog dana može da zameni oca u poslu kojim se on već decenijama uspešno bavi", otkriva izvor.

Saša Popović iskritikovao Amara Gileta Jašarspahića: Mora da se spusti na zemlju!
Inače, zagarantovano mesto u "Grand produkciji" ima i Aleksandrin brat po majci - Danijel, sin Sašine supruge Suzane Jovanović iz njenog prvog braka. On se školovao u Sloveniji, gde je završio tonsku režiju, a odmah po završetku studija počeo je da radi kao inženjer zvuka u studiju u porodičnoj firmi. U svoj CV Popovićev pastorak upisao je i rad s Goranom Bregovićem, na šta su svi u porodici posebno ponosni.

Očigledno je da je Popović, osim svog uspešnog šou-biznisa koji je napravio, odlično i do tančina razvio i porodičnu manufakturu kako bi bogatstvo koje je stekao ostalo u pravim, ali i stručnim rukama. Zbog toga ne žali pare da mu se ćerka školuje na najboljem mestu.

Autor: M.P.
Izvor: Kurir-info.rs
Foto: Alo.rs/Oksana Toksić

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>