Region

Svet

Region

Serija Sila večeras: Džihan je mrtav! Da li će Firuz slediti običaje plemena i ubiti Silu? (Foto)

Džihanova smrt šokirala je sve. Neverica pojedinih članova ubrzo prerasta u sumnju i postavlja se pitanje da li porodica Gendžo zaslužuje da ostane na čelu plemena.

Serija Sila večeras: Džihan je mrtav! Da li će Firuz slediti običaje plemena i ubiti Silu? (Foto)



Serija Sila večeras: Boran spašava još jedan život, dok je njegov u opasnosti. Ukazala se prilika za njegovo ubistvo (Foto)
Smrt sina najteže podnosi Zair aga koji slomljen od bola saopštava Umu i Dilaveru da je Džihan preminuo. Najveću pažnju na sahrani privukao je Boran koji i dalje čeka ishod suđenja. Sila moli Narin da pričuva Berdihana kako bi otišla da izjavi saučešće, ali kada se vratila kući saznaje da je Berdihan nestao.

Kesver odvodi unuka kod vračare kako bi sa njega skinula sve zle čini. Uplašena za život svog sina, Sila panično juri po kući kako bi pronašla Berdihana i optužuje Narin za njegov nestanak. Po povratku kući Sila govori svekrvi kako nikada više Berdihana ne sme da izvede bez njenog znanja.



Dok je Boran u zatvoru, plemensko veće koristi priliku i preti Firuzu da će cela porodica biti izbačena iz plemena, a Boranu oduzeti mesto age, ukoliko se u najkraćem periodu ne izvrši Silina smrtna presuda.

Dok Boran i Sila nestrpljivo iščekuju dan kada će ponovo biti zajedno, Firuz se suočava sa najtežom odlukom do sada. Dvoumi se da li kao plemenski aga da sledi običaje ili da zaštiti snajku koju mu je poverio njegov sin jedinac..

Autor: J.B.
Foto: Screenshot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>