Region

Svet

Jelena Golubović: Zorica Marković mi je pretila da će me polomiti!

Iako su na Farmi bile najbolje drugarice, Zorica Marković i Jelena Golubović su se po izlasku iz rijalitija posvđale, a nedavno je pevačica zapretila rediteljki i da će je prebiti.

Jelena Golubović: Zorica Marković mi je pretila da će me polomiti!



Stanija Dobrojević i Jelena Golubović, učesnice koje su obeležile Farmu, zajedno u emisiji! (Foto)
Jelena Golubović se zamerila Zorici Marković kada je u medijima ispričala da je kafana, u kojoj je snimala svoj novi rijaliti "Odavne posvađane" sa Vesnom Vukelić Vendi, uvek prazna, da je usluga loša i da Zorica nije vlasnik tog objekta, već samo radnik. To je toliko naljutilo Zoricu Marković da je prilikom sledećeg susreta rešila da se obračuna sa pobednicom Farme 5.

Jelena Golubović i Čupo uskoro postaju roditelji, prave bebu na Zlatiboru!
"Krenula sam na snimanje emisije i ispred “Pinka” čula sam kako neko viče. Pošto sam razgovarala telefonom, nisam obraćala pažnju, ali u jednom momentu glas mi se učinio poznat i okrenula sam se da vidim šta se dešava i ugledala sam Zoricu Marković, koja je jurila za mnom i dobacivala: “Krmačo! Videćeš šta će te snaći! Alapačo, ne znaš sa kim si se zakačila", rekla je Jelena i dodaje da Zorica nije uspela da je stigne:

"Požurila sam na snimanje, ali da sam odmah shvatila da se meni obraća, ne bih joj oćutala. I javno da kažem - ne bojim se Zorice! Posle sam čula da je pričala kako bi me polomila da me je tada stigla. Žena ima ozbiljan problem. Smeta joj što sam pričala istinu o kafani, u kojoj se konobari dosađuju jer nema posla. Kakva crna gazdarica, ona je u toj kafani običan radnik", zaključila je rediteljka.

Autor: J.B.
Izvor: alo.rs
Foto: Facebook/Jelena Golubovic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>