Region

Svet

Kristini Kovač će posle X Factora Adria najviše nedostajati Željko Joksimović!

Iako se tokom emisija X Factor Adria često svađala sa Željkom Joksimovićem, Kristina Kovač priznala je da će joj pevač ipak nedostajati kada se šou bude završio.

Kristini Kovač će posle X Factora Adria najviše nedostajati Željko Joksimović!



Za super finale X Factora Adria traži se karta više! Pet veličanstvenih izabralo svoje kompozicije!
Kristina Kovač često se tokom emisija X Factor sukobljavala sa pevačem Željkom Joksimovićem, a putem društvenih mreža imala je i raspravu sa Eminom Jahović. Ipak, iako su imali sukob mišljenja, Kristina priznaje da će joj pevač jako nedostajati kada se takmičenje bude završilo.

"Meni su sve čarke u žiriju nekako slatke. Nedavno sam rekla Željku u našem apartmanu da će mi, kada se sve ovo zavši, veoma nedostajati te čarke. Postala sam, isto kao i on, zavisna od toga da se ta burna razmena mišljenja događa svakog utorka, ali valjda će biti druge sezone", nada se Kristina.

Ona tvrdi da čarke sa Eminom neće ugroziti plasman njene grupe Doktori : "Nisam pomislila da medijski rat može da ugrozi njihovu poziciju. Meni, inače, bude žao kada bilo ko od kandidata bude na bilo koji način uvučen u bilo kakvu polemiku između mentora", rekla je Kristina.

Autor: J.B.
Izvor: alo.rs
Foto: Luka Pilipović/X Factor Adria

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>