Region

Svet

Lepa Brena: Neću se smiriti dok ne pronađu otmičare!

Sin Lepe Brene, Stefan Živojinović, kidnapovan je pre 13 godina, a njegovi otmičari i dalje nisu pronađeni. Pevačica tvrdi da se neće smiriti, dok počinioci ne budu iza rešetaka.

 Lepa Brena: Neću se smiriti dok ne pronađu otmičare!Uspešan koncert Lepe Brene u Karlovcu obeležila i romantična prosidba na bini! (Video)
Najtraumatičniji događaj u životu Lepe Brene, otmica njenog sina Stefana Živojinovića, prema njenom priznaju, ostavio joj je velike posledice i narušio joj zdravlje, kao i da  počinioce krivičnog dela ni 13 godina kasnije policija nije pronašla.

"To me boli i izjeda, jer je u pitanju pravni slučaj bez presedana i svaki normalan čovek bi se na mom mestu osećao tako", u dahu je ispričala Lepa Brena i dodaje:

"Stefan je kidnapovan 23. novembra 2000, a posle toliko godina ono što je meni žao prvenstveno kao majci, ali i kao jednoj ženi, kao jednoj supruzi i kao jednoj poslovnoj ženi, jeste to što su sve otmice koje su se desile u Srbiji razrešene, a jedino je ostala nerazrešena otmica moga sina", rekla je Brena.

Stefan je otet sa devet godina ispred porodične kuće na Bežanijskoj kosi. Otmičari su telefonom pozvali Bobu i rekli mu da će Stefana osloboditi kad plate 2.500.000 maraka, uz uslov da ne obaveštava policiju.

Posle šest dana dečak je vraćen roditeljima tako što je, prema glasinama, Brena otmičarima na niškom autoputu bez svedoka predala traženi iznos.

Autor: J.B.
Izvor: Blic.rs
Foto:

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>