Region

Svet

Region

Serija Sila večeras: Boran spašava još jedan život, dok je njegov u opasnosti. Ukazala se prilika za njegovo ubistvo (Foto)

Boran je presrećan što j njeov sin na svet došao živ i zdrav, ali njegovu i Silinu sreću kao i uvek kvare brojne stvar iz njihovog okruženja, a Boran je posebno zabrinut zbog plemena koje mora da donese odluku.

Serija Sila večeras: Boran spašava još jedan život, dok je njegov u opasnosti. Ukazala se prilika za njegovo ubistvo (Foto)



Mesecima unazad Boran je izazivao pleme svojim nepoštovanjem običaja, ne samo što je prekrišio običaje u svojoj porodici, naredio je da njegove sluge odu po Roždu, sestru njegovog prijatelja koga je našao u zatvoru. Boran namerava da spasi još jedan život i time samo još više naljuti pleme.

Nakon što je Esma saopštila Džihanu da će zadržati njegovo dete, Burhan dolazi u njenu sobu i zahteva da me u objasni svoje ponašanje. Posle svega, Esma hrabro priznaje da je zaljubljena u Džihana, a on ostaje u šoku. Njeno priznanje tek će izazvati nove događaje koji će poremetiti sve u Boranovoj i Silinoj okolini. Burhan je besan zbog Esme i Džihana i odlučuje da ga poseti u bolnici. No, Džihan ne odbacuje svoj ponos i čak i iz bolničkog keveta gleda Burhana sa visine što samo pojačava njegov bes.



U međuvremenu, Rožda je odvedena na "gubilište" i Boranovi ljudi je u poslednjem trenutku spašavaju. Sa druge strane Sila uživa uz svog sina, pomalo tužna što joj Boranova majka konstantno govori da je nepoželjna u kući.  Kevser i Sila se nimalo ne podnose, ali kada Sila sretne Ajše sa poslužavnikom i kafom, odlučuje da posluži svoju svekrvu i pritom porazgovara sa njom i reši sve odnose.

Njen razgovor donosi rezultate i Kevser pomaže Sili da prisustvuje Boranovom saslušanju. Dečak koga je Dilaver unajmio da ubije Borana sve je spremniji za ispunjenje svog zadatka, a priliku pronalazi u trenutku kada Boran bude izlazio iz sudnice...

Autor: M.P.
Foto: ScreenShot DailyMotion

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>