Lepota

Ljubav

Šest stvari koje bi devojke sa malim grudima trebalo da znaju pri izboru grudnjaka

Većina pravila koja se tiču brushaltera uglavnom se namenjena ženama sa velikim grudima, ali evo kako da se i dame sa manjim grudima snađu pri kupovini brushaltera i ne odluče se za pogrešan broj.

Šest stvari koje bi devojke sa malim grudima trebalo da znaju pri izboru grudnjaka



Bitno je da pazite na širinu, da znate da vam je potrebna podrška, a veličina korpe se nekada menja.

1) DA, POTREBNA VAM JE PODRŠKA

Nasuprot ustaljenom mišljenju, ako nosite A ili B korpe, vašim grudima je svakako potrebna podrška. Male grudi retko kada dovode do jakih bolova u leđima, ali bez odgovarajućeg brushaltera možete da ubrzate opuštanje grudi. Iako se žene sa malim grudima osećaju kao da im nije potreban brus (za razliku od onih sa pozamašnim poprsjem) na to treba gledati kao u ivesticiju u budućnost - žene sa malim grudima ne nose brushalter za sadašnjost, već za buduće godine.

2) ŠIRINA MORA DA ODGOVARA

Mnogo je bitije da vam brushalter ne bude širok u obimu, nego da vam odgovara dužina bretela, jer to možete da namestite. Kad brobate brusk, on treba da vam bude taman kada ga zakačite na prvu kukicu. Naredne dve služe tome da se zateže, kako se brushalter vremenom rasteže. Iako svi želimo komfor, to ne znači da brushalter treba da vam bude labav. Trebalo bi da možete da podignete ruke, a dam grudi ne ispadnu sa donje strane grudnjaka.

3) VELIČINA KORPE SE MENJA

S obzirom na to da se naša tela menjaju, kao i na to da različiti brendovi proizvode drugačije veličine, nemojte misliti da ćete uvek nositi istu veličinu.

Najbolja stvar koju možete da uradite, kako biste bili sigurni da vam grudnjak odgovara, jeste da ga ne kupujete nez probanja. I pokušajte da na godinu dana odete u neku bolju radnju, gde će vam profesionalci pomoći da odredite koja vam veličina treba.

4) NE MORATE DA NOSITE PUNJENE KORPE

Običan brushalter bez ikakvog punjenja najbolje izgleda na ženama sa malim grudima, zato ne morate da se zamarate sa neudobnim punjenim korpama. Ali, ako se ne osećate najbolje zbog veličine svojih grudi, te ako volite kada one izgledaju malo veće, samo napred.

 5) POTREBNO VAM JE VIŠE OD DVA KOMADA

Ako ste među onim ženama koje nađu nekoliko komada koji ima odgovaraju, pa ih nose dok ne postanu neupotrebljivi, to bi trebalo da promenite. Optimalno bi bilo da imate 7-10 različitih brushaltera, kako biste mogli svakodnevno da ih menjate. Tako ćete osigurati da vam grudnjaci duže traju, jer će elastične trake imati vremena da se "odmore". Kako biste osigurali da vam brushalter traje što duže, nemojte ga prati nakon svakog nošenja, već nakon što ste ga obukli dva do tri puta.

6) NAJBITNIJE - NOSITE ONO U ČEMU SE OSEĆATE SJAJNO

Donji veš treba da bude zabavan, a ne samo funkcionalan. Takođe, treba da bude udoban, jer niko ne izgleda dobro ako ceo dan ide unaokolo i namešta brushalter. Zato zanemarite trendove, isprobajte 1.000 modela ako treba, i pronađite ono u čemu ćete se osećati najbolje.

Autor: A.K.
Izvor: zena.blic.rs
Foto: stockimages/FreeDigitalPhotos.net

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Povezane vesti:


>