Region

Svet

Nespretna Vesna Zmijanac podigla haljinu i pokazala donji veš! (Foto)

Vesna Zmijanac je na snimanju emisije "Grand šou" u jednom trenutku potpuno zaboravila gde se nalazi, pa je nesvesno podigla haljinu, pritom pokazavši donji veš, na iznenađenje svih prisutnih.

Nespretna Vesna Zmijanac podigla haljinu i pokazala donji veš! (Foto)



Dok su joj svi čestitali na odličnom izgledu, Vesna Zmijanac je u jednom trenutku zaboravila da je na sceni i u nameri da podigne čarape u istom trenutku podigla i haljinu pokazavši međunožje.

Pevačica je nastupila sa Lepom Brenom i svi su komentarisali kako pevačice izgledaju nikad bolje, što se i može videti na fotografijama. Njih dve su sve vreme pevale, a nakon što su završile sa nastupom, ostale su na sceni i zbijale šale sa kolegama i celom ekipom. U toku te kratke pauze, Vesna je nameštala svoje čarape ne mareći za to što je tu fotograf i pokazala mu kakve noge ima.



Pošto je podigla haljinu malo više nego što treba u tom trenutku je slučajno pokazala svoj donji veš, ali je brzo shvatila šta je uradila i sve vratila na svoje mesto.

"Publika uvek od mene može da dobije iznenađenja. Prvo ih naviknem na duge haljine, a onda ih oduševim ovakvom haljinicom. Spremam novu pesmu, tako da očekujte od mene svašta", rekla je Vesna.

Autor: A.K.
Izvor: Alo.rs
Foto: Ilustracija/Jelena Vučetić

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>