Region

Svet

Ovako će izgledati nova Grand televizija! Sve je spremno za početak! (Foto)

Nova "Grand televizija" uskoro bi trebalo da počne sa emitovanjem na SBB kablovskom sistemu, koji će prikazivati program 24 sata dnevno, a sada je predstavljen i njen izgled.

Ovako će izgledati nova Grand televizija! Sve je spremno za početak! (Foto)



Nova Grand TV startuje od marta! Pink ostaje bez najgledanijih emisija?!
Program nove “Grand” televizije će se prikazivati neprekidno 24 sata, a sve će sve će biti emitovano iz čak devet studija, od čega su tri velika i šest manjih specijalizovanih studija, takođe su najavljene brojne nove emisije kao što su "Grandovanje", "Žurka", "Diskoteka", "Veče sa...", "Grand koktel", "Profil" i druge.



Osam sati dnevno živog programa, osim razgovora sa gledaocima iz celog sveta, raznih spotova i plejbekova, publika će moći da se podseti popularnih fortmata kao što su “Grand kabare”, “Lutajuća kamera”, “Zvezde Granda”… Biće prikazani i koncerti pevača “Granda” u sarejevskoj “Zetri” i “Skenderiji”, kao i u “Kombank areni”.



Među autorima i voditeljima programa nalaze se Goran Čomor, Dragana Katić, Tihomir Tepić, Vesna Milanović, Ivana Đorđević, Siniša Medić, Katarina Obradović, Milan Mitrović, Ana Sević, ali i mlade nade Jovana  Pešić, Bojana Lazić i Maja Nenadić. Takođe, najavljena su i neka od najpoznatijih domaćih voditeljskih imena koja će predstavljati iznenađenje za publiku.

Autor: J.B.
Izvor/Foto: Telegraf.rs





 

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>