Region

Svet

Franko Nero na terenu Ivana Ivanovića! Originalni Đango? (Foto)

Ivan Ivanović večeras će na svom dobro poznatom terenu zvanom "Veče sa Ivanom Ivanovićem" ugostiti sjajnog glumca Franka Nera, kao i aktere popularnog domaćeg ostvarenja "Mamula", režisera Milana Todorovića.

Franko Nero na terenu Ivana Ivanovića! Originalni Đango? (Foto)



Ivan Ivanović u društvu tri gracije otkriva gledaocima: šta nudi Draga saveta?
Film "Mamula" premijerno je prikazan na ovogodišnjem Festu, a zbog svog neobičnog žanra, ali i fantastične glumačke ekipe predvođene legendarnim Frankom Nerom, mnogi ga nazivaju filmom fantazije. Podsetimo, slavni Nero je imao zapažene uloge u filmovima "Neretva" i "Banović Strahinja", a večeras će se pokazati i na terenu Prve TV, rame uz rame sa jednim od najpopularnijih šoumena današnjice Ivanom Ivanovićem.



Osim Franka, publiku će zabaviti glumica Sofija Rajović i reditelj "Mamule" Milan Todorović. U duhovitom stilu, na kakav smo već navikli petkom uveče, gledaocima će biti predstavljeni novi projekti ove famozne ekipe, a neće izostati ni priča o realnosti, mašti, umetnosti...



Šou će upotpuniti i Martina Vrbos, koja će u muzičkom delu predstaviti svoj novi singl i promovisati potpuno novi imidž kojim je, čini se, već privukla armiju muških pogleda.

Budite večeras uz 184. izdanje najpopularnije talk-show emisije koja je na programu u uobičajenom terminu, od 21.15h na kanalu TV Prva.



Autor: B.B.
Foto: Prva.rs, Twitter/Ivan Ivanović

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>